nb1.hu

Debütál a PMFC

Megye I-es csapattal kezdenek.

A PMFC szombat délelőtt a Tolna megyei I. osztályban szereplő Majosi SE-t fogadja első téli felkészülési mérkőzésének alkalmával, tette közzé a klub honlapja. Íme a közlemény: 
 
Szombaton játssza első téli felkészülési mérkőzését az NB III-as bajnokság folytatására készülő PMFC labdarúgócsapata. Vas László legénysége a március 3-ai rajtig nyolc edzőmeccset tervezett be, a piros-feketék a sort január 26-án, délelőtt 11:00 órától a Tolna megyei I. osztályban szereplő Majosi SE gárdája ellen indítják.
 
A zöld-fehérek múlt hét elején kezdték el az alapozást, a csapathoz többek mellett visszatért Reicheld Alex is, aki ősszel négyszer lépett pályára a PMFC színeiben a bajnokságban. A pontvadászatában ötödik helyen telelő Majosi SE már túl van két sikeres edzőmeccsen, a Kozármislenyt 3-2-re, a Siklóst pedig 8-2-re győzték le idegenben.
 
A január 26-án, szombaton 11:00 órakor kezdődő PMFC – Majosi SE ingyenes felkészülési mérkőzés helyszíne a műfüves pálya lesz. Belépés kizárólag a Stadion utcai garázssor felőli kapun keresztül lehetséges. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, futballbarátot az idei első mecsekaljai edzőmeccs alkalmával!
 
Felkészülési mérkőzés
 
PMFC – Majosi SE
2019. január 26., szombat, 11:00
Pécs, Stadion utcai műfüves pálya

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC