nb1.hu

Debrecenben is bizonyítana a balmazújvárosi "őskövület"

Győzelemre készül szombaton.

A deac.hu cikkét változtatás nélkül közöljük. 
 
A hosszú hétvége a labdarúgás szerelmeseinek nem csak a Virágkarnevál miatt lesz fontos, hiszen a DEAC a Nyírbátort fogadja az NB III. Keleti csoportjának harmadik fordulójában, a mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik. Fontos információ a drukkereknek, hogy az összecsapást ingyenesen tekinthetik meg.
 
A tizenharmadik pozíciót birtokló bátoriak kezdésként pontot raboltak a Füzesgyarmat otthonában, de az előző héten az Eger megtréfálta őket (0–1) . A kilencedik helyen álló debreceniek az első játéknapon a Putnokkal játszottak 2–2-es döntetlent, majd múlt szombaton Tiszaújvárosban ugyanezt az eredményt értek el.
 

Barátok közt
 
„Nem lesz ismeretlen számunkra az ellenfél, hiszen a nyáron edzőmérkőzést vívtunk a Nyírbátorral. Ebből az ütközetből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, de egy jól passzoló, gyors futballt játszó gárdát ismertem meg, ennek ellenére mindent megteszünk a győzelemért” – nyilatkozta Virág Aladár, aki kitért az eddigi bajnokikra is. „Háromesélyes találkozók vannak a hátunk mögött, szerintem a Putnokot meg kellett volna vernünk, emiatt maradt bennem némi hiányérzet. A Tiszaújvárosiak ellen nem álltunk hadilábon a szerencsével, de őket is felülmúlhattuk volna.”
 
A rutinos Virág életében nyáron nagy fordulat következett be, hiszen búcsút intett a Balmazújvárosnak.
 
„Hat és fél évet húztam le Újvárosban, rengeteg felejthetetlen emlékkel gazdagodtam, de úgy éreztem, váltanom kell. A DEAC-nál ismerős közegbe csöppentem, hiszen a keret zömét már régebbről ismertem, többükkel baráti viszonyt ápolok. Nem levezetni érkeztem, másoknak és magamnak is bizonyítani szeretnék” – szögezte le a 35 esztendős futballista. Virág elmondta, a fiatalok adnak a rutinosabb csapattagok véleményére, de ők is tudnak tanulni az ifjaktól. Hozzátette, a keretben több szép jövő előtt álló reménység van, akik megfelelő hozzáállással sokra vihetik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC