nb1.hu

Debrecenben emiatt bizakodhatnak

Van mibe kapaszkodniuk a hajdúságiaknak.

A deac.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
Hiába az újoncot fogadta, nem várt könnyű feladat a DEAC-ra, hiszen az Eger nem kezdte megszeppenten a bajnokságot, amit bizonyít, hogy hat forduló alatt tíz egységgel gazdagodott.
 
A vasárnapi összecsapás gyászszünettel kezdődött, a napokban elhunyt Géczi Istvánra emlékezett a két gárda és a publikum. Nagy küzdelem folyt a pályán, de túlzás lenne azt állítani, hogy a futballisták sorra alakították ki a komoly helyzeteket. Az első félidőben a vendégeknél megsérült Benke Norbert Sándor, helyére Fekete Viktor érkezett. A második játékrészben a debreceniek jártak legközelebb a gólszerzéshez, de Nagy Róbert szabadrúgása a felső lécen csattant.
 
A 0–0-s döntetlent követően a DEAC a 13. helyen áll a táblázaton az NB III Keleti csoportjában.
 
„Összességében igazságos végeredmény született, abból a szempontból maradt bennem némi hiányérzet, hogy a végén adódott előttünk egy nagy lehetőség, így közelebb álltunk a három pont megszerzéséhez. Az egriek az előző fordulókban kihasználták a kedvező sorsolásukat, ami magabiztosságot adott nekik. Ebben a szezonban először nem vették be a kapunkat, ami mindenképpen örömteli. A labdaszerzéseket követően gyorsabban kellett volna kijönnünk, amit szóvá is tettem a szünetben, ezen muszáj változtatnunk a folytatásban” – nyilatkozta Sáfár László a lefújást követően.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC