nb1.hu

„Büntetőpárbaj”, fordítás, érdi siker

Gyirmót – Feledhető kezdés után győzelem.

A gyengébb első 20 perc után hátrányból fordítva nyert Gyirmóton a helyi második csapat ellen 2-1-re az Érd az NB III Nyugati csoportjának 1. fordulójában vasárnap.

 

„Az első húsz percet sajnos átaludtuk, az nagyon nem tetszett. Nem érdemtelenül szerzett vezetést – igaz, egy buta szabálytalanság miatt – az ellenfél, de utána magunkra találtunk az első félidőben is meg a másodikban is. Kicsit sajnálom a végét, mert lehetett volna több is” – idézi az érdi klub honlapja a győztes csapat vezetőedzőjét, Limperger Zsoltot.

 

 „Lehetett volna könnyebb is, de a győzelmet nem kell magyarázni. A csapat erejét mutatja, hogy az ellenfél vezetett és onnan tudtunk fordítani és megnyerni a meccset. Hozzáteszem, hogy az első húsz perc nem volt megfelelő, nem úgy mentünk bele a meccsbe, de utána folyamatosan egyre jobbak lettünk. Az első félidőben a Gyirmót fölé nőttünk – összegzett az Érdi VSE második gólját jegyző Koós Gábor, aki a találatáról is beszélt. – Gólt lőni mindig jó érzés, örülök neki, de főként annak, hogy a csapat tudott nyerni, mert az első mérkőzés sok esélyt adhat arra, hogy ez sokáig kitartson és egyre jobb formában tudjunk játszani – mondta el a játékos.

 

Beszámoló az 1. forduló vasárnapi meccseiről – NB3.hu

Beszámoló az 1. forduló vasárnapi meccseiről

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC