nb1.hu

Brutális kiakadás és kifakadás a listavezető edzőjétől

Megmondta az igazat!

 

A SZEOL közleménye:

 

"Egy pont Pécsről

A PMFC vendégeként léptünk pályára szombaton délután: aktívabban kezdtünk, Horváth Péter lövése is veszélyesen érkezett a pécsi kapura, majd Péter Antal már be is vette Somogyi kapuját – de les miatt érvénytelenítette azt a játékvezető. Igen küzdelmes játék zajlott a pályán, de mindezek mellett is megvoltak a lehetőségeink arra, hogy betaláljunk – Grünvald közeli fejese pont a pécsi kapus kezébe érkezett. Végül nem hozott gólt a találkozó, így először játszottunk döntetlent a bajnokságban.

PMFC – SZEOL SC 0-0

SZEOL: Leindler – Kéri (Gajág, 65. -), Rácz, Gál, Grünvald – Lévai, Ondrejó, Kozics, Horváth P. (Tomisics, 87.), Beretka – Péter (Göncző, 76.).

 

Siha Zsolt:- Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert ez zsinórban a 9. bajnoki mérkőzés volt, ahol nem kaptunk ki. Mi Szegedet képviseljük, de bennünket nem képvisel Szeged. Méltatlannak tartom az edzési körülményeinket, 12 napja nem volt lenyírva a centerpályánk. Nem gondoltam, hogy Magyarországon akkora a munkaerőhiány, hogy aki nem dolgozik, az is meg tudja tartani az állását."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC