nb1.hu

Botlott a bajnokesélyes: az edző megmagyarázta a váratlan vereséget

Kellemetlen vereséggel kezdte a tavaszt a Tisza-parti alakulat.

A Szolnok a Putnok ellen folytatta a bajnokságot vasárnap délután. A szolnoki kezdőben ott volt a télen igazolt Szabó Tamás, aki Simon Attila beadását követően a kapufára fejelte a labdát. Az első játékrész hajrájában a putnokiak büntetőhöz jutottak, a tizenegyest Dan-Marius Constantinescu értékesítette. A második félidőben  Nyilasovits Donát állította be a 0-2-es végeredményt, a Putnok játékosa kb. 18 méterről végzett el egy szabadrúgást, próbálkozása a hazai kapuban kötött ki.
 
A Szolnok tehát vereséggel zárta az év első bajnokiját. A Tisza-parti együttes botlását kihasználta az ESMTK, a fővárosiak átvették a vezetést a táblázat élén. 
 
Tóth Tibor, a szolnoki csapat vezetőedzője szerint a sok kihagyott helyzet bosszulta meg magát a Putnok ellen. Hozzátette, a játékosai talán egy picit túl is pörögtek az évnyitón.
 
"Az első félidőben le kellett volna zárnunk a mérkőzést, ehelyett mi kerültünk hátrányba. A srácok felfokozott hangulatba várták a mérkőzést és talán túl is pörögték, ennyi lehetőséget nem lehet büntetlenül kihagyni" – nyilatkozta Tóth.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC