nb1.hu

Beszámoló az NB III 18. fordulójának vasárnapi mérkőzéseiről

Magyarország – A Lokiban pályára lépett a nyáron igazolt Chuka Derick Ogbu.

 

A keleti csoportban a DVTK második csapata 3-2-re legyőzte a második helyen álló Monort. A Tiszaújvárosban rendezett mérkőzést Georges Griffiths döntötte el a 77. percben. A Hatvan egy hatost rúgott az Újpestnek, így a lila-fehérek továbbra is pont nélkül állnak. Az MTK hazai pályán kapott ki az ESMTK-tól, míg a Loki utánpótláscsapata a Hajdúböszörmény otthonában ikszelt.

 

A kis Lokiban kezdőként lépett pályára a DVSC nyáron igazolt támadója, Chuka Derick Ogbu, aki sérülés miatt eddig nem tudott tétmeccsen játszani Debrecenben. Felépülése után most először húzhatta magára a Loki mezét.

 

A közép csoportban a Ferencváros második csapata döntetlent játszott Szekszárdon, a Paks egygólos meccsen győzte le a Méhkereket, míg a Dabas 2-1-re behúzta a Pénzügyőr elleni ütközetet.

 

A nyugati csoportban a Pölöskei Zsolttal és Barczi Dáviddal felálló Videoton II 5-2-re legyőzte a Bp. Honvéd MFA gárdáját. A székesfehérvári csapatban Pápai Kristóf duplázott, míg a kispestieknél Tömösvári Bálint is két gólt szerzett. A Puskás Akadémia második csapata hazai pályán kapott ki a Veszprémtől, míg a Gyirmót-Andráshida összecsapás gólnélküli döntetlenre végződött.

 

Az NB III-as bajnokság vasárnapi mérkőzéseink eredményei és a tabella a linkre kattintva érhetőek el

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC