nb1.hu

Bekő Balázs benyújtotta lemondását, változik a keret az ETO-nál

Győr – Nem maradt következmények nélkül a Rába-partiak hétvégi veresége.

Nem maradt következmények nélkül a jelenleg NB III-ban szereplő ETO FC Győr hétvégi veresége. A másodosztályú feljutást célul kitűző zöld-fehérek gyenge játékkal szenvedtek vereséget szombaton az éllovas Érdtől, s csupán hetedikek a Nyugati csoport tabelláján.

 

A győrieknek nem ez volt az első vereségük ebben a szezonban, az első fordulóban Kaposvárott maradt alul a Bekő Balázs irányította együttes. A vezetőedző a hírek szerint benyújtotta lemondását, ám ezt a klub vezetői cáfolták – olvasható az eto.hu-n.

 

Soós Imre szakmai igazgató elmondta, továbbra is Bekő Balázs a vezetőedző, viszont a keret változik. Az átigazolási időszak egyébként szerda éjfélig tart.

 

„Balajti Ádámmal magánéleti problémái miatt szerződést bontottunk, viszont Zamostny Balázzsal megállapodtunk.

 

A Sopronból érkező játékossal egy plusz egy éves szerződést kötöttünk" – árulta el a szakmai igazgató, aki hozzátette: az átigazolási időszak végéig várhatóan lesz még változás, érkezhet, de távozhat is játékos Győrből.

 

Bár a szombati játékkal ő sem volt elégedett, Soós Imre szerint a csapat kerete még az NB II-ben is megállná a helyét, erre bizonyíték a török Trabzonspor ellen mutatott játék, de ez a teljesítmény egyelőre hiányzik a bajnoki találkozókon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC