nb1.hu

Az ETO támadója megfricskázná a Vidit irányító barátját

Győr – A szezon egyik legfontosabb meccsére készülnek.

 

Az NB III-as bajnokság 26. fordulójában a nyugati csoport második helyén álló ETO FC Győr a Videoton második csapatát fogadja az ETO Parkban. Ha a zöld-fehérek behúzzák a három pontot, akkor a tabella élére állhatnak, ugyanis az éllovas érdi VSE a Tatabánya kizárása miatt szabadnapos lesz.

 

Az előző fordulóban, a III. Kerületi TVE elleni rangadón győztes gólt jegyző Magasföldi József nyilatkozott a mérkőzésről a klub honlapjának.

 

Ha Magyarországon nagy párharcokat kell sorolni, akkor mindenki mondja az ETO–Vidi találkozót. Te mit gondolsz erről?

Igen, mindenki ismeri a hagyományokat, ezért a vasárnapi számunkra is egy különösen fontos mérkőzés. Nemcsak azért, mert mindig a három pontra törekszünk, hanem, mert a várost, a szurkolókat is büszkévé akarjuk tenni. Az öltözőben is sokat beszéltünk a héten a meccsről és mindenki nagyon várja már. Tudjuk, hogy a szurkolók is nagyon készülnek és ez nagy segítség lesz a számunkra. Számomra is különleges ez a mérkőzés, hiszen én Fehérváron születtem és nevelkedtem. A csapatot most Dvéry Zsolt irányítja, aki jó barátom és volt csapattársam és biztos vagyok benne, hogy megköveteli a jó futballt a csapatától.

 

Máshogy készültetek a találkozóra?

Nem készültünk máshogy, mint ahogy szoktunk. A szokásos ütemben végeztük az edzéseket, annyiban volt talán más ez a hét, hogy a vasárnapi mérkőzés miatt más volt az edzések elosztása. A fejekben ott van a párharc, de fontos, hogy a saját játékunkra koncentráljunk és megszerezzük a három pontot.

 

Kisorsolták a Magyar Kupa elődöntő párosításait

A második csapatok ellen, mindig nehéz taktikailag készülni, hiszen nem tudni, hogy hány visszajátszóval állnak fel. találkozót. Mit várhatunk a mérkőzéstől?

Számunkra a győzelem a legfontosabb, nekünk kell dominálnunk és szerintem ez így is lesz. Az őszi mérkőzésünk sajnos nem sikerült, több helyzetet és egy büntetőt is kihagytunk és a Videoton az egy helyzetéből ezt ki is használta. Most nem engedhetjük, hogy így legyen. Mindenképpen itthon akarjuk tartani a három pontot és reméljük, hogy ez jó játékkal fog párosulni.

 

A találkozót vasárnap 18.00-kor rendezik az ETO Stadionban. Jegyek a helyszínen és az ETO Shopban is kaphatók 500 forinttól. 14 év alatt a belépés ingyenes, előzetes regisztrációval.

 

A vendégszurkolók számára az ETO megnyitja a vendégszektort.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC