nb1.hu

Az életükért kell küzdeniük a pécsieknek

Az NB III-as tagság megőrzése nehéz diónak tűnik.

Íme, a pécsiek beszámolója:
 
"A PMFC vasárnap 14:30-kor a Pest megyei I. osztályban tavaly bajnokságot nyerő Taksony SE vendégeként lép pályára Dunaharasztiban.
 
Nincs könnyű helyzetben a PMFC labdarúgócsapata, amely három bajnoki mérkőzés óta nem szerzett pontot az NB III Közép-csoportjában. A piros-feketék negatív szériája a baranyai rivális Szentlőrinc SE vendégeként kezdődött, ahol 3-1-re kaptak ki, majd 1-0-ra alul maradtak a Szekszárdi UFC otthonában is, legutóbb pedig 4-1-es vereséget szenvedtek a Rákosmente KSK együttesétől. A mecsekaljaiak kilenc fordulót követően jelenleg hat ponttal a tabella tizennegyedik helyén állnak.
 
A soron következő hétvégi fellépés sem kecsegtet sok jóval, hiszen a PMFC október 14-én, vasárnap 14:30-kor az élmezőnyhöz tartozó, a tizedik játéknap előtt az ötödik helyezett Taksony SE vendégeként lép pályára a Dunaharaszti MTK Sporttelepen. A vendéglátó zöld-fehérek az előző idényben még a Pest megyei I. osztályban szerepeltek, amelyet egy pont különbséggel nyertek meg a Dabas-Gyón FC előtt. A Szabados Tamás vezette újonc taksonyiak ősszel remekelnek az NB III-ban.
 
A Taksony SE jól kezdett, Kecskeméten 1-1-re végeztek, a Hódmezővásárhely ellen 2-1-re nyertek, majd az 1-1-es végeredménynek köszönhetően pontot raboltak Kozármislenyből. Ezt két vereséget követett, a Dunaújvárostól 1-0-ra, a Szeged-Grosics Akadémiától 4-0-ra kaptak ki. A folytatásban az Iváncsa KSE (3-1) és a SZEOL SC (0-1) ellen megint növelték sikereik számát. A Honvéd II. elleni 2-1-es kisiklást követően a legutóbbi fordulóban viszont a Makó FC vendégeként arattak 2-1-es diadalt.
 
NB III Közép-csoport, 10. forduló
2018. október 14., vasárnap, 14:30
Taksony SE – PMFC
Dunaharaszti MTK Sporttelep"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC