nb1.hu

Átmásztak a kerítésen a pécsi ultrák, a hazai játékosok levonultak

Dunaújváros – Nem múlt el botrány nélkül a forduló egyik rangadója.

Dunaújváros–PMFC 3-1 (1-0)

 

PMFC labdarúgócsapata Dunaújvárosban: 3-1-es vereség lett a vége. A vendégdrukkerek közül néhányan nem bírtak magukkal, átmásztak a kerítésen, emiatt a második félidőben rövid ideig állt a játék. Nehéz feladat várt a PMFC labdarúgócsapatára szombat délután. Az ellenfél ugyanis az a Dunaújváros volt, ráadásul saját pályáján, amely az elmúlt négy forduló során ugyanannyi pontot gyűjtött, mint Márton Gábor együttese (kilencet), vagyis nagyon úgy tűnik, hogy a két gárda hasonló erőt képvisel. A piros-feketék ennek ellenére természetesen győzni akartak idegenben, mert ha az összejön, akkor megelőzik ellenfelüket, s ott maradnak a legjobbak között – írta a bama.hu.

 

Az időjárás épp megfelelő volt egy remek futballmeccshez, s a találkozó elején nekidurálták magukat a pécsiek: aktívabbak voltak, az ő akaratuk érvényesült. Nagy helyzetet azonban sokáig nem tudtak kialakítani, az első igazi gólszerzési lehetőségre a 33. percig kellett várni, amikor is Hadobás Gergő 5 méterről a jobb kapufa mellé helyezett. Az első félidőnek ez volt a legveszélyesebb szituációja, mégsem 0-0-val fejeződött be a játékrész – a hazaiak egy szögletből szerzett fura találattal megszerezték a vezetést.

 

A második félidő első perceiben a PMFC könnyen egyenlíthetett volna, de sehogy sem sikerült Vaszócsik kapujába találni. Aztán jött a feketeleves, mert nem sokkal később Tóth révén a házigazdák megduplázták előnyüket – nagyon úgy tűnt, hogy ez nem a pécsiek napja lesz.

 

Nem is az volt. Sajnos a vendégdrukkerek is olyannyira nekikeseredtek, hogy mérgükben többen átugrották a kerítést és be akartak menni a pályára. A hazai játékosok levonultak, Kollerék pedig megpróbálták csitítgatni és visszaterelni szurkolóikat. Miután ez sikerült, folytatódott a mérkőzés.

 

De nem sok köszönet volt benne. Havasi révén ugyan szépített a PMFC, s ekkor felcsillant a pontszerzés lehetősége, ám nem sokkal később jött a harmadik hazai találat, amivel eldőlt minden. A piros-feketék sajnos elszenvedték második vereségüket.

 

Dunaújváros–PMFC 3-1

Dunaújváros: Vaszócsik – Hajdók, Csendes, Páles, Ablonczy – Csehi, Dobos Á., Dorogi, Tóth T. – Blatt, Király (Kercsó, 88.). Vezetőedző: Dobos Barna.

PMFC: Sólyom (Gábor P., 67.) – Kónya K., Erőss, Fellai, Szabó R. – Koller – Kónya D., Turi, Grabarics (Bodor, 58.), Schmidt – Hadobás (Havasi, 58.). Vezetőedző: Márton Gábor.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC