nb1.hu

Aranyat akar a portugál edző – 2 játékos érkezik

Elkezdték a felkészülést.

Megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB III Közép csoportjának tavaszi folytatására a Szeged-Grosics Akadémia, a gárda 3 ponttal van lemaradva az éllovas Szentlőrinc mögött. A csapat a portugál Joao Janeiro vezetésével Gyulán, illetve február 4. és 15. között Törökországban dolgozik – jelentette a delmagyar.hu.
 
– A legfontosabb, hogy meghatározzuk a támadó és a védekező elveket, felkészítve a labdarúgókat, hogy megértsék a játék öt legfontosabb mozzanatát. A Szeged-Grosics Akadémiának meg kell nyernie a bajnokságot, így van rajtunk nyomás. Nem voltam még ilyen helyzetben korábban, de dolgoztam már olyan csapatoknál, amelyek előre akartak lépni. Igen, érzem én is a nyomást, de ez a futball része, és ez jó, nem pedig rossz felelősség. A keret még nem alakult ki, most örülök azoknak a játékosoknak, akik itt vannak, az érkezők száma pedig attól függ, milyen játékosok lesznek elérhetők a piacon. A szezon végén akkor lennék boldog, ha a játékosok összecsiszolódnának, és ha ténylegesen tudnák, milyen taktikai megoldásokat várok tőlük a legfőbb célunk elérése érdekében – nyilatkozta Joao Janeiro.
 
A stáb azt tervezi, hogy február 4-éig kialakítja a végleges keretet, hiszen az átigazolási időszak vége egybeesik a török edzőtáborozás zárásával. Két játékos érkezhet az együtteshez: Zvara Dávid (24) Dunaújvárosban szerepelt, a Szeged-GA elleni őszi bajnokit végigjátszotta, míg Andorka Péter (34) az NB II-es Kaposvártól tér vissza – ő 2015 és 2017 között már volt a klub támadója.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC