nb1.hu

A válogatott Nagy Ádám egykori légiós-társa Jászberényben

Jászberény - Öt távozó is van a tavaly dobogón végzett együttesnél.

A közel tucatnyi próbázóközül négyet hívtak vissza a vezetők a Jászberényi FC hétfőn folytatódófelkészülésére. Az elmúlt évet az osztrák harmadosztályban töltő, szolnoki Háda Zoltán, a szintén a MÁV FC-ben nevelkedett, legutóbb Dabason szerepelt Nádházi Ákos, a jászberényi származású, a Videoton II-höz tartozó Szelei Donát, valamint az egykoron a portugáliai angol akadémián – a ma már válogatott – Nagy Ádámmal együtt pallérozódó Ivancsó Dávid teljesítménye nyerte el a vezetők tetszését. Rajtuk kívül a jövőhéttől is csapattal készül SzabóTamás is, aki jászárokszállási kölcsön után visszatér klubhoz.

 

A hét elején három játékos már elkötelezte magát csapathoz: a szolnoki Kis Balázs (III. Kerület), a két éve már Berényben megfordult Lukács Richárd (Hajdúböszörmény), valamint a fővárosi Túri Dániel (ESMTK) érkezett a távozását korábban bejelentőNyárasdi Zsombor (III. Kerület) és Herczeg László(RKSK) helyére.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról – NB3.hu

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról

 

De nem csak érkezők, távozók is vannak: Nyárasdi Zsombor és Herczeg Lászlóután újabb három játékos jelentette be távozási szándékát.

 

A télen érkezett Szöllősi Ferenc a következőidényben az NB II-ből kiesett Cigánd együttesét erősíti, míg Prasler Thomas elfogadta a 2016-17-es harmadosztályú bajnokság Közép csoportjában ötödik helyen végzett Hódmezővásárhely ajánlatát és Csongrád megyébe költözik. Birtalan János ugyanakkor családi okok miatt volt kénytelen a váltás mellett dönteni, őminden bizonnyal valamelyik NB III-as fővárosi alakulatnál folytatja pályafutását.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC