nb1.hu

A szurkolói segítségével, győzelemmel mutatkozott be a PMFC

Dunaharaszti – A baranyaiakat a hajrában a kapufa is kisegítette.

Győzelemmel mutatkozott be a PMFC az NB III-ban: a piros-feketék 10-ra nyertek a Dunaharaszti otthonában. A házigazdák az előző szezonban a hetedik helyen zártak bajnokságban, míg Pécs ugyebár akkor még csak megye I-es volt.

 

Sok pécsi szurkoló volt kíváncsi arra, miként sikerül majd az első megmérettetés a baranyaiaknak. A vendégdrukkerek kitettek magukért, remek hangulatot teremtettek, s talán egy kicsit nekik is köszönhető, hogy a PMFC már az első félidő közepén megszerezte a vezetést.

 

Egyértelműen a pécsiek akarata érvényesült a mérkőzés során, a szünet után többször is gólt szerezhettek volna – kétszer be is találtak, ám les miatt mindkétszer érvénytelenítették a gólt. Így aztán az utolsó pillanatokig izgulniuk kellett: a 88. percben közel álltak az egyenlítéshez a házigazdák, Bozsik kapufát fejelt, de más nem történt, így a PMFC megszerezte első győzelmét – összegezte a vasárnapi eseményeket a bama.hu.

 

NB III., Közép-csoport, 1. forduló.

 

Dunaharaszti–PMFC 0–1 (0–1)

G.:Bodor (22.).

 

PMFC: Sólyom – Kónya K., Erőss, Fellai, Turi – Koller – Kónya D., Takács (Horvát, 72.), Bodor (Schmidt, 62.), Károly B. – Hadobás (Havasi, 60.). Vezetőedző: Márton Gábor.

 

A gól története a pmfc.hu tudósítása alapján:

Egy kifejelt szögletet Károly Bálint tett vissza balról, az ötösnél pedig az üresen maradt Bodor Márkó csúsztatta védhetetlenül a kapu bal felébe a labdát, 01!

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC