nb1.hu

A sírból hozott vissza egy pontot a III. kerület

Érd - Két gólról, kettős emberelőnyben sem tudott nyerni az Érd.

Sokáig fogják még emlegetni az Érdi-VSE – III. kerületi TVE mérkőzést a két csapat játékosai. A hazaiak weboldala Fájó iksz címmel közöl írást a történtekről, ami alapján az elkeseredettség teljesen érthető. 
 
Melczer Vilmos és Balázsovics Máté találataival két góllal is vezetett, majd a fordulás után emberelőnybe került az Érdi VSE a III. kerületi TVE ellen az NB III Nyugati csoportjának negyedik fordulójában.
 
A házigazdánál visszatért betegsége után Balázsovics Máté és Tárkányi Gergő, valamint a sérüléséből felépülő Borek Norbert és Kónya Benjámin is. A mérkőzés elején az Érdi VSE előtt adódtak lehetőségek, de az első percek után a vendégek is többször veszélyeztettek. Ennek ellenére a 19. percben Kárász Krisztián jobboldali nagy bedobása után Melczer Vilmos kétszer vette át mellel a labdát, majd kilőtte a kapu hosszú sarkát (1-0). A következő tíz percben az érdiek átvették az irányítást, s szűk fél óra elteltével Balázsovics Máté érkezett egy jobboldali beadásra, s ő is bevette Palásthy Dávid kapuját (2-0).
 
A fordulás után többször eldönthette volna a mérkőzést az érdi csapat, Kelemen Patrik ziccert hibázott, míg Koós Gábor az oldalhálót trafálta telibe. Az 58. percben aztán Kenesei Krisztián harcolt ki tizenegyest, melyet maga a sértett lőtt a kapu jobb oldalába (2-1). A folytatásban egy kontra után Kárász Krisztiánt buktatta Madarász Ádám, aki megkapta második sárga lapját és a 71. percben mehetett zuhanyozni. Aztán bő tíz perccel később a csereként beálló Szűcs László is mehetett az öltözőbe, amikor reklamálásért másodszor figyelmeztette sárga lappal Kátai Gábor játékvezető.
 
A végjátékban is meg voltak a helyzetei az érdieknek, de nem sikerült ezeket kihasználni, az utolsó pillanatban pedig Kenesei beadását Szkunc Vjacseszláv passzolta Kertész Ferenc kapujába (2-2).
 
– Meg kellett volna nyerni ezt a mérkőzést, kettő null után be kellett volna fejezni a meccset és akkor nem lett volna a végén ez az egész. Kapkodós volt a játék, valójában a kiállítás minket jobban megzavart, mint az ellenfelet. Ennek is köszönhető, hogy egyenlített a III. kerület – mondta Limperger Zsolt.
 
– Rettentően idegbetegek voltunk, amikor bejöttünk az öltözőbe, kettős emberelőnyben voltunk, két góllal vezettünk, egyszerűen nem értem az okát, hogyan bírtunk az utolsó pillanatban gólt kapni… Fel a fejjel, fel fogunk állni és nyerni tovább a meccseket – mondta a két gólpasszt jegyző, kiállítást kiharcoló Kárász Krisztián.
 
A III. kerületi TVE szakmai igazgatóját a 86. percben elküldték a vendégek kispadjáról, a mérkőzést követően nem kívánt nyilatkozni.
 
 

Hosszabbításban mentett pontot a Kisvárda – fotók! – NB2.hu

Cegléd – Kondás Elemér szerint több góllal kellett volna nyerniük.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC