nb1.hu

„A saját biztonsági őreink támadtak ránk!”

Komló – Egy hölgy szurkoló számolt be a fejleményekről.

Már jeleztük, hogy nem múlt el balhé nélkül a Komló-Pécs rangadó, a talállozót egyébként a vendégek nyerték meg 3-1-re.

 

– Életemben először féltem, pedig tíz éve járok meccsekre – mondta a bama.hu-nak egy komlói hölgy szurkoló. – És nem a pécsi ultráktól, akiktől a mérkőzés ideje alatt szinte hermetikusan elzárt minket a rendőrség. A saját biztonsági őreink támadtak ránk! Az egyikük nekifutásból belevágott a B-középbe egy fél literes üveget, később meg nekiment egy nőnek! Közben folyamatosan szidták a szurkolókat, meg arra hivatkoztak, hogy leöntötték őket sörrel, megdobták őket tökmaggal! Egyszerűen döbbenetes volt! A szurkolók olyanok, amilyenek, főleg az ultrák. De egy munkáját végző biztonsági őr hogy viselkedhet így?! Az eset után még órákig remegett a gyomrom…

 

Mindez a mérkőzés után nem sokkal történt. Az biztos, hogy a komlói biztonsági emberek közül néhányan valóban elvetették a sulykot, az egyik kollégának például nemes egyszerűséggel csak annyit mondott egyikük: „Maga csak ne pofázzon!”

 

– A történteket jelezték nekünk a szurkolóink. Egyelőre tájékozódunk, igyekszünk megtudni, mi történt pontosan, hogy tiszta képünk legyen – válaszolta kérdésünkre Pintér Attila, a komlóiak szakosztályvezetője.

 

Azzal kapcsolatban, hogy milyen rendőri intézkedésekre került sor a meccs előtt, alatt és után, előállítottak-e valakit, a Baranya megyei Rendőr-főkapitányságnál érdeklődtünk, amely hétfőre ígért tájékoztatást.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC