nb1.hu

A pécsiek legjobbja szerint a PMFC lesz a bajnok

Pécs - Koller Krisztiánt az őszi szezon legjobbjának választották a szurkolók.

A PMFC honlapján az őszi szezon végeztével megszavaztatták a szurkolókat, hogy a drukkerek szerint kik nyújtották a legjobb teljesítményt a bajnokság első felében. Az első helyen az elnyűhetetlen Koller Krisztián végzett, aki amellett, hogy rengeteget dolgozik a középpályán, és bizony nem egy kellemes ellenfél, rendre jó megoldásokat választ a kapu előtt – már hét gólnál jár.  Vele készített interjút a pmfc.hu.
 
– A szurkolók Önt látták az őszi szezon legjobbjának a klub honlapján megtartott szavazás végeredménye alapján. Maradéktalanul elégedett volt a teljesítményével?
 
– Most mondjam azt, hogy ha az ember megelégszik magával, az régen rossz?! – válaszolta Koller Krisztián. – Én mindig többet várok magamtól. Szerintem volt már jobb szezonom is, de azért valóban akadtak ősszel jó meccseim, különösen a rangadókon jött ki a lépés. Persze ettől még köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott és értékelte a pályán nyújtott teljesítményemet. Az ilyen elismerés mindig jólesik.
 
– Az előző idényben húsz góllal zárt, most „csak” hétnél tart, vagyis itt érezhető némi visszalépés. Hozzáteszem, nekem inkább a tavalyi húsz volt a sok, mint a hét kevés, elvégre nem csatárt játszik.
 
– Szerintem nem volt az sok, még maradt is bennem néhány! Azért akkor is jó párszor játszottam csatárként, miként most is sokszor a támadó szekcióban kapok helyet. Manapság inkább támadó középpályásként szerepeltetnek, s bevallom őszintén, ez ízlik is nekem. Persze kellett ehhez az is, hogy a tavaly még hiányposztnak számító védekező középpályás pozícióba érkeztek jó játékosok, így aztán én nyugodtan előrébb mehettem. Annak nagyon örülök, hogy szinte minden mérkőzésen helyzetbe kerülök, bízom benne, hogy a folytatásban még jobb százalékban használom ki a gólszerzési lehetőségeimet.
 
– Mi kell ahhoz, hogy a PMFC megelőzze a Dunaújvárost és a Tiszakécskét, és az első helyen végezzen? Temérdek Koller-gól mellett, persze.
 
– Kiegyensúlyozott teljesítményt kell nyújtania a csapatnak, minden játékosnak tudása legjavát kell adnia. Nem férnek bele olyan hibák, olyan pontvesztések, mint a Honvéd, a Mórahalom, az Iváncsa elleni. Ami pozitívum, hogy a rangadókat tavasszal mind hazai pályán játszuk, de nem csak ezeket kell megnyerni, hanem az úgymond kötelezőnek tartott meccseket is. Vagyunk olyan erősek, hogy megnyerjük a bajnokságot, és valószínűnek tartom, hogy a télen még igazolni is fogunk.
 
– Maradnak azok a riválisok, akik ősszel voltak?
 
– Szerintem igen, a Dunaújváros, a Tiszakécske és a SZEOL küzdhet még mellettünk a bajnoki címért. De mi fogunk nyerni. Fel akarunk jutni! Nem szeretnénk, akarunk, ezzel így van mindenki. Ha tavasszal behúzzuk mind a tizennégy meccsünket, akkor nagy gond nem lehet, megnyerjük a bajnokságot.
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC