nb1.hu

A hétvégén már bajnok lehet a Pécs

Pécs - Két fordulóval a vége előtt az első hely bebiztosítására hajt a PMFC.

Május 27-én, 17:30-kor az FC Dabas ellen játssza szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzését a PMFC. Wittrédi Dávidék két fordulóval az NB III Közép-csoport vége előtt az első hely bebiztosítására hajtanak, ehhez viszont mindenképpen otthon kell tartaniuk a győzelemért járó három pontot – olvasható a pmfc.hu oldalon.
 
A pillanatnyilag nyolcadik pozícióban tanyázó Erős Károly fémjelezte dabasiak ellen mindig kőkemény csatákat vívtak a piros-feketék. Hiába lesz vasárnap gyereknap, a baranyaiak ezúttal is csak férfias küzdelem árán nyerhetnek a hazai szezonzárón.
 
A botlás eddig sem jöhetett szóba, most pedig pláne nem, hiszen a 29. forduló előtt a hatmeccses győzelmi szériával büszkélkedő PMFC előnye továbbra is csak egy pont az üldöző Tiszakécskével szemben. A Bács-Kiskun megyei rivális 65, míg a pécsiek 66 ponttal rendelkeznek.
 
Amíg labdarúgócsapatunk itthon játssza utolsó előtti bajnokiját, addig a Tiszakécske a Hódmezővásárhely vendégeként lép pályára. A vásárhelyi kék-sárgák a bennmaradásért harcolnak, emiatt akár még számunkra kedvező eredmény is születhet azon a találkozón.
 
Két fordulóval a vége előtt talán némi matekra is vállalkozhatunk, ami a magyar fociszurkolónak amúgy is sajátja. Az alap, hogy a piros-feketéknek győzniük kell a Stadion utcában. Emellett a legszebb forgatókönyv úgy alakulna, hogy a Tiszakécske kikap, vagy csak döntetlenre végez a Csongrád megyeiek vendégeként, így pedig a PMFC behozhatatlan előnyre tenne szert. Pontazonosság esetén ugyanis a több győzelem számít a bajnokság végső sorrendjének megállapításakor.
 
 
NB III Közép-csoport, 29. forduló
2018. május 27., vasárnap, 17:30
PMFC – FC Dabas
Pécs, PMFC Stadion
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC