nb1.hu

A DVTK trénere a futball furcsaságairól

Elléptek az utolsó helyről.

Megszerezte első tavaszi győzelmét a Tiszaújváros ellen hazai pályán a DVTK tartalék csapata, s ezzel elmozdult az utolsó helyről. Pont azt az SBTC-t előzték meg, mely az első tavaszi meccsen legyőzte őket. 
 
A csapat vezetőedzője Vég Csongor, nem volt teljesen elégedett a győzelem ellenére sem a teljesítményükkel. Szerinte korábban jobban játszottak, de reményeket is keltett benne a diadal.
 
– Érdekes játék ez a futball, úgy gondolom, hogy az első két tavaszi mérkőzésünkön jobban játszottunk, mint a mai nap, mégis ma tudtunk nyerni egy fokkal halványabb játékkal. A 2:1-es végeredmény egy szoros mérkőzést feltételez, de valójában 2:0 után több lehetőségünk is volt, hogy lezárjuk a mérkőzést, de ezek a kapussal szembeni ziccerek kimaradtak. Remélem, hogy ez a győzelem átszakít egy gátat a játékosokban és tavasszal sikerül megvalósítani a céljainkat – idézi a Tiszaújváros honlapja Vég Csongort.
 
A DVTK II jelenleg 14 egységgel az utolsó előtti helyen tanyázik, előtte ugyanennyi egységgel áll a Cigánd, az SBTC-nek egy pont a hátránya, míg a Gyöngyösi AK-nak kettő az előnye velük szemben. Így elmondható, minden pont sorsdöntő lehet ezen alakulatok számára.  Érdekesség, hogy zsinórban a Diósgyőr harmadik meccsén lett 2-1 a végeredmény.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC