nb1.hu

A Diósd elleni pontokra égető szüksége van a Csepelnek

Csepel – Gabala Krisztiánt nem csapja be a Diósd helyezése.

November első hétvégéjén a Diósdi TC lesz a Csepel vendége. A hazaiak a Pest megyeiekkel általában nagy küzdelmet vívnak, így jó kis meccsre van kilátás szombaton, a Béke téren.

 

A Diósd jelenleg a 14. helyet foglalja el a táblázaton, 4 sikere (Hévíz, Videoton II, Gyirmót II, Sárvár) van, a Veszprémmel remizett és hétszer kikapott (Érd, Honvéd-MFA, III.Ker. TVE, Csorna, Komárom, PAFC II és Győri ETO) utóbbi alaposan 7-0-ra eltángálta őket Győrben.

 

A legutóbbi bajnoki kiírásban a Csepel előtt végeztek 10 ponttal. Egymás ellen az őszi csepeli meccsen 1-0-ra győztek a vendégek, míg Diósdon gólnélküli döntetlen született.

 

– Senkit ne csapjon be, hogy szombati ellenfelünk a kiesőzóna első felében foglal helyet – mondta a Csepel edzője, Gabala Krisztián a klub honlapjának. – Diósdon minden adott ahhoz, hogy az együttes masszív középcsapat legyen. Csapatjátékuk néha ugyan akadozik, talán még nem állt össze rendesen, de a Videoton II vagy a Gyirmót II elleni győztes mérkőzésük előrevetíti, hogy egy erős csapat látogat hozzánk. A mi egyletünket sajnos további sérüléshullám sújtja, de mivel a nyáron erős keretet alakítottunk ki, megfelelően tudjuk majd pótolni a hiányzókat. Természetesen szeretnénk idehaza tartani a három pontot, elsődleges célunk az, hogy a két csapat közti pontkülönbség a találkozót követően is megmaradjon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC