nb1.hu

A bajnok a PMFC stadionjában fogadja az ESMTK együttesét

Pécs - Németh Zsolt: A hátralévő mérkőzések mindegyikét meg szeretnénk nyerni.

AZ NB III 30. fordulójában vasárnap 17:30-kor, a PMFC stadionban fogadja a Középcsoport bajnoka, a Kozármisleny az ESMTK együttesét.

 

Az ESMTK jelenleg a bajnoki táblázat 11. helyén áll, 33 pontjával a középmezőny oszlopos tagja. Képesek a meglepetésekre és az erősebb csapatok ellen is jó teljesítménnyel tudnak előrukkolni. Tavasszal Újbudán döntetlent értek el, a Komló ellen is pontosztozkodásra került sor és 1-1-re végeztek a jó játékerőt képviselő Bp. Honvéd II. ellen is. Eközben szereztek idegenbeli győzelmet, a Pénzügyőr otthonából elhozták a 3 pontot és magabiztos hazai győzelmet is arattak a Gyula ellen, akiket 5-0-ra győztek le.

 

Ezen eredménysor alapján óvatosnak kell lennie a Kozármislenynek, hiszen a vendégek bizonyára meglepetésre készülnek, a bajnoktól való pontszerzés esetleg legyőzése nagy motivációt jelent számukra.

 

Németh Zsolt vezetőedző elmondta a klub honaljának, hogy a hátralévő mérkőzések mindegyikét meg szeretné nyerni és a lehető legtöbb pontot begyűjtve egy szép szezont zárni.

 

A vasárnap 17:30-kor kezdődő összecsapást Szommer Attila vezeti, segítői Varga Gábor és Illés Tamás lesznek. A találkozó tehát ezúttal is a PMFC stadionban kerül megrendezésre, ahova a belépés a gyermekek és a hölgyek számára ingyenes!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC