nb1.hu

8 gól volt a bronzérmesek meccsén

Remek meccset játszottak.

Íme, az Érd beszámolója:
 
Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Iváncsa KSE 4–4 (2–3)
Érdi VSE: Borek – Bogdán E., Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Pallagi, Koós, Melczer – Kelemen P., Pál Sz., Németh G. V.
Csereként pályára léptek: Bartucz Martin, Balázsovics Máté, Kalmár Domonkos (mindannyian a szünetben), Pintér O. (a 72. percben), Nagy E. (a 75. percben)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Iváncsa KSE: Dániel Cs. – Madarász, Kertai, Aradi, Fekecs – Pribék P., Büki, Bognár B., Cseszneki – Balogh L., Varga Bence
Csereként pályára léptek: Folmer, Berényi, Kónya K., Majláth, Zsigmond B., Kovács Dávid (mindannyian a szünetben), Imrik, Szauter, Huszty (a 68. percben)
Vezetőedző: Domján Attila
Gól: Bognár Bence (20. perc – öngól), Csiszár (43.), Balázsovics (50.), Kelemen P. (57.), ill. Bognár Bence (2. perc – tizenegyesből), Büki Baltazár (33.), Cseszneki (36.), Berényi (53.)
 
"Sok gólt hozott az NB III legutóbbi kiírásában bronzérmesek egymás elleni felkészülési mérkőzése. A Nyugati és a Közép csoport harmadik helyezettjének találkozója akciódús összecsapást hozott.
 

Kertész Ferenc és Ország Péter sérülés miatt továbbra sem volt bevethető az Érdi VSE-nél az Iváncsa elleni első felkészülési mérkőzésen, míg Kónya Benjámin a héten vakációját töltötte, így edzés nélkül nem került be a meccskeretbe. Mellettük azonban akadtak próbajátékosok is a csapatnál, mint például Bogdán Erik ás Bartucz Martin. Előbbi legutóbb a Kozármisleny NB III-as együttesét, utóbbi a Tiszakécske harmadosztályú bajnokcsapatát erősítette a mögöttünk hagyott idényben. Továbbá visszatérője a csapatnak a télen Balassagyarmatra igazoló, ám ott kevés játéklehetőséget kapó Honti Attila, aki ismét az Érdi VSE-nél folytatja pályafutását.
 
A játékvezető rögtön a második percben tizenegyest ítélt a vendégeknek, miután egy érdi felszabadítást látott szabálytalannak, Borek Norbert érezte az irányt, de nem tudta védeni Bognár Bence büntetőjét (0–1). Két perccel később Pintér Nikola remek szólója után a vendégek kapusának, Dániel Csabának kellett nagyot nyújtóznia, majd szögletre mentenie, ez azonban veszélytelennek bizonyult. Egy perccel később Pallagi Botond távolról bombázott, melyet ismét nagy bravúrral védett az iváncsai hálóőr. De azért akadtak helyzetek a túloldalon is: a tizedik percben Pribék Patrik lövését a gólvonalról mentették az érdiek.
 
A 18. percben nagyon közel járt a házigazda az egyenlítéshez, de egy jobboldali beadást Pál Szabolcs a kapufa mellé bólintott. Két perccel később aztán ismét egyenlő volt az állás, miután Pintér Nikola beadásába szerencsétlenül ért bele a vendégek védője, s a labda utat talált az iváncsai kapuba (1–1).
 
A 26. percben Bogdán Erik remek labdaszerzése után került helyzetbe az Érdi VSE, de Melczer Vilmos kiugratása után a partjelző szerint Pál Szabolcs lesen állt. A 33. percben meg volt a lehetőség a vezetés megszerzésére is az érdieknek, de Kelemen Patrik távoli lövését kitornázta a sarokból Dániel Csaba. Az Iváncsa egy perccel később ismét előnybe került, miután Büki Baltazár a félpályáról emelt a kapujából kinn álló Borek Norbert felett az érdi kapuba (1–2). Sőt, három perccel később megszületett az első kidolgozott akciógól is, amikor a jobbszélen kilépő Cseszneki Richárd pörgetett az érdi kapuba (1–3). A félidő hajrájában Kelemen Patrik ismét veszélyeztetett, de Dániel Csaba ismét nagyot védett. Sőt, a 43. percben a szülinapját ünneplő Csiszár Zoltán egy fejessel ismét közelebb hozta övéit (2–3). Az érdiek hiába játszottak az első játékrész második felében mezőnyfölényben és hiába volt több helyzetük, a pihenőre egygólos hátránnyal vonultak.
 
A fordulás után hármat cserélt Limperger Zsolt. Az 50. percben pedig ismét egyenlítettek a hazaiak, a két csere, Kalmár Domonkos és Balázsovics Máté hozta össze a harmadik érdi gólt, miután előbbi beadását utóbbi pöckölte túl Dániel Csabán (3–3). Ismét nem volt sokáig egyenlő az állás, hiszen az 53. percben Berényi Balázs érkezett tökéletes ütemben egy baloldali beadásra, majd passzolt az érdi kapuba (3–4). Négy percre rá meglett a meccs nyolcadik gólja is, miután a balszélen Balázsovics és Németh vezetett akciót, utóbbi beadását pedig üresen Kelemen Patrik fejelte a kapuba (4–4).
 
Ezt követően kissé alábbhagyott a lendület, a kapuk kevésbé forogtak veszélyben. A 70. percben Pallagi Botond kiugratása után Kelemen Patrik nem tudott kapura emelni, míg a túloldalon Berényi kísérletét védte Borek. Az utolsó húsz percben Pintér Olivér is lehetőséget kapott hazai oldalon, míg Nagy Endre váltotta Borek Norbertet a kapuban. A 82. percben közel járt az ötödik gólhoz a vendég csapat, de egy tizenhét méterről elvégzett szabadrúgással csak a kapufát találták telibe. A végjátékban ismét megélénkült a meccs, már ami a helyzeteket illeti, de több gól már nem született, így nyolcgólos döntetlennel ért véget a mérkőzés."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC